Ιατρικός κ Φυσικοθεραπευτικός εξοπλισμός
Γίνε Μέλος | Login | Ο Λογαριασμός μου | Όροι και Προϋποθέσεις
Άδειο καλάθι
Ελληνικά English
Αρχική Η Εταιρεία Κατάλογοι Τα νέα μας Επικοινωνία
 
Κατηγορίες
Newsletter
Προσφορές
Προσφορές Περισσότερα
Νέα προϊόντα

     

Δίκτυο Αντιπροσώπων
Κέντρα ShockWave
Πελάτες Μας
Συχνές Ερωτήσεις
Πληροφορίες
Όροι και Προϋποθέσεις
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Η Εταιρεία
 

 

 

Η εταιρεία ΠΑΡΙΜΕΝΤ ΑΕ ιδρύθηκε το 1997 με πρωταρχικό σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στον χώρο της Φυσικής Ιατρικής - Αποκατάστασης, Αθλητιατρικής και Φυσιοθεραπείας.

Οι πελάτες μας είναι κυρίως Φυσιοθεραπευτές, Ιατροί, Αθλητικά Σωματεία, Νοσοκομεία και Κέντρα Αποκατάστασης.

Από το 2002 η εταιρεία μας άρχισε να δραστηριοποιείται και στο χώρο του εξοπλισμού Γυμναστηρίων καθώς και στην προώθηση καταναλωτικών προϊόντων Υγείας και άθλησης μέσω ενός συνεχώς επεκτεινόμενου πανελλαδικού δικτύου σημείων πώλησης.

Οι κυριότεροι οίκοι που η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα είναι:

GymnaUniphy (Βέλγιο από το 1997). Η γκάμα της (σειρά Gymna) περιλαμβάνει ηλεκτρονικές συσκευές Φυσιοθεραπείας (Ηλεκτροθεραπεία, Υπέρηχους, Laser, Biofeedback, Διαθερμίες κα), κρεβάτια θεραπείας ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και διάφορα αναλώσιμα υλικά.

HUR (Φινλανδία από το 1998). Η HUR κατασκευάζει αεροϋδραυλικές συσκευές εκγύμνασης Φυσιοθεραπείας, Αποκατάστασης και Γυμναστικής.

Compex (Ελβετία από το 2002). Η Compex είναι παγκοσμίως η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής φορητών συσκευών Φυσιοθεραπείας (Ηλεκτροθεραπεία, Υπέρηχοι, Biofeedback) καθώς και φορητών συσκευών Ηλεκτροδιέγερσης για τον Αθλητισμό και το Fitness.

Από το 2003 η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα τo σύστημα νευρομυϊκής διέγερσης μέσω δονήσεων (Whole Body Vibration) Fitvibe που κατασκευάζεται από την GymnaUniphy.

 

Sissel (Σουηδία – Γερμανία). Από το 2005 η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τον οίκο Sissel που κατασκευάζει επαγγελματικά και καταναλωτικά προϊόντα Υγείας, Ευεξίας, Θεραπείας, Άσκησης και Γυμναστικής.

 

Zamst (Ιαπωνία). Από το 2009 αντιπροσωπεύουμε τα προϊόντα Zamst του ιαπωνικού οίκου Sigmax Nippon o οποίος κατασκευάζει αθλητιατρικά ορθωτικά προϊόντα που προστατεύουν τις αρθρώσεις από τραυματισμούς κατά την άθληση ή μιας καθημερινής δραστηριότητας.   


Το 2001 η εταιρεία μας εγκατέστησε Σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα  EN ISO 9001: 2008  και EN ISO 13485 : 2012 που πιστοποιείται κάθε χρόνο από τον διεθνή φορέα TUV HELLAS μέλος του γερμανικού TUV NORD Group. Η πιστοποίηση αφορά την εμπορία, διακίνηση και τεχνική υποστήριξη (service) συσκευών Φυσιοθεραπείας, Αποκατάστασης και Γυμναστικής (Fitness).

Η εταιρία μας έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στο χώρο αυτό να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και έχει εδραιωθεί στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων. Αυτό έχει γίνει εφικτό χάρη στην συστηματική δουλειά και στη συνεχή προσπάθεια. Ξέροντας ότι η κινητήρια δύναμη μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, η κύρια προσπάθεια της εταιρίας μας είναι στραμμένη στην υποστήριξη των πελατών.

Για αυτό το σκοπό διαθέτει:

Αποκλειστικά και πλήρως οργανωμένο τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι εκπαιδευμένοι και εξουσιοδοτημένοι από τους κατασκευαστικούς οίκους για τον τεχνικό έλεγχο και επισκευή όλων των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα.

Επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, συνεχώς εκπαιδευόμενο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ώστε να μεταφέρει στο πελάτη τις τελευταίες τεχνολογικές και ιατρικές εξελίξεις.

Χώρο έκθεσης στον οποίο ο πελάτης μπορεί να δει τα μηχανήματα να δοκιμάσει τη λειτουργία τους και να εκπαιδευθεί πλήρως σε αυτά από το προσωπικό μας.

Μεγάλη γκάμα ιατρικών μηχανημάτων καθώς και μηχανημάτων υγείας και άθλησης που συνεχώς ανανεώνεται με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο


Η ΠΑΡΙΜΕΝΤ ΑΕ στεγάζεται στην Αθήνα (Ιλίσια) σε ένα σύγχρονο κτίριο επί της οδού Μέρμπακα 3 και Πόντου (πίσω από το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα - Μιχαλακοπούλου) καλύπτοντας συνολικά τρεις ορόφους.