Ιατρικός κ Φυσικοθεραπευτικός εξοπλισμός
Γίνε Μέλος | Login | Ο Λογαριασμός μου | Όροι και Προϋποθέσεις
Άδειο καλάθι
Ελληνικά English
Αρχική Η Εταιρεία Κατάλογοι Τα νέα μας Επικοινωνία
 
Κατηγορίες
Newsletter
Προσφορές
Προσφορές Περισσότερα
Νέα προϊόντα

     

Δίκτυο Αντιπροσώπων
Κέντρα ShockWave
Συχνές Ερωτήσεις
Δίκτυο Λιανικής
Πληροφορίες
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι και Προϋποθέσεις
Πολιτική Ακύρωσης
Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής
alpha bank banners
Συσκευές και Κρεβάτια Φυσικοθεραπείας Gymna » Ηλεκτρικά Κρεβάτια Φυσικοθεραπείας

 

Τα κρεβάτια θεραπείας της Gymna έχουν θέσει τον πήχη παγκοσμίως. Είτε πρόκειται για κρεβάτι θεραπείας για φυσικοθεραπεία, για εξειδικευμένες εφαρμογές ή για γενική χρήση, η Gymna προσφέρει τις καλύτερες λύσεις, εδώ και πάνω από 35 χρόνια.

Όλα τα κρεβάτια της Gymna κατασκευάζονται με στόχο να προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, καθώς αναπτύσσονται παράλληλα με την πρόοδο των θεραπευτικών τεχνικών. Έτσι, κάθε κρεβάτι θεραπείας Gymna αποτελεί υπόδειγμα λειτουργικότητας και μοντέρνου σχεδιασμού. Η ευκολία χρήσης είναι ιδιαιτέρως σημαντικό στοιχείο για τα κρεβάτια θεραπείας Gymna, γεγονός το οποίο τα καθιστά ιδανικά για καθημερινή χρήση – ένα πολύ καλό παράδειγμα εργονομίας. Η πρωτοποριακή κατασκευή των κρεβατιών θεραπείας Gymna εξασφαλίζει βέλτιστη σταθερότητα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το μοναδικό (και πλέον παγκοσμίου φήμης) Gymna Stability Profile. Οι ασθενείς σας, ξαπλώνοντας σε ένα κρεβάτι Gymna, θα αντιληφθούν αμέσως τη διαφορά. Τα επίπεδα σταθερότητας και άνεσης που προσφέρουν το στρώμα κάθε κρεβατιού Gymna διευκολύνουν την απόλυτη χαλάρωση των ασθενών σας.

Η στιβαρή κατασκευή των κρεβατιών Gymna εγγυάται απροβλημάτιστη λειτουργία τους για πολλά χρόνια, καθώς η Gymna έχει ως αξία της την άριστη ποιότητα ακόμη και στα μικρότερα εξαρτήματα. Όλα αυτά καθιστούν τα κρεβάτια θεραπείας Gymna μια ανθεκτική στο χρόνο επένδυση.

 

Νέα σειρά Ηλεκτρικών κρεβατιών

Gymna Pro

Ηλεκτρικά Κρεβάτια
Gymna G2

 

 

Ηλεκτρικά Κρεβάτια
Gymna
Ειδικού Τύπου