Ιατρικός κ Φυσικοθεραπευτικός εξοπλισμός
Sign Up | Login | My Account | Terms and Conditions
0 items
Ελληνικά English
Home Our Company Catalogues Our news Contact Us
 
Categories
Newsletter
Offers
Offers more
New products

     

Δίκτυο Αντιπροσώπων
Κέντρα ShockWave
Συχνές Ερωτήσεις
Δίκτυο Λιανικής
Information
Transaction Security
Terms and Conditions
Cancellation Policy
Shipping & Payment
alpha bank banners
Sissel Wellness & Therapy

   Το 1986 ο Carl-Emil Christensen ξεκίνησε μαζί με την γυναίκα του Sissel Christensen μια προσπάθεια να καταπολεμήσουν τους αυχενικούς πόνους της Sissel. Ως φυσικοθεραπεύτρια η ίδια η Sissel, διέθετε τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις απαιτήσεις που πρέπει να πληροί ένα μαξιλάρι για τον αυχένα προκειμένου να είναι αποτελεσματικό – έτσι λοιπόν γεννήθηκε το πρώτο μαξιλάρι SISSEL®.

 

Πολλοί άνθρωποι από τον κόσμο της φυσικοθεραπείας και της αποκατάστασης, χρησιμοποίησαν το μαξιλάρι και η επιτυχία που σημειώθηκε από τον τρόπο δράσης του φαίνεται σήμερα σε πολλαπλές κλινικές μελέτες.

 

 

Το προϊόν ξεκίνησε στην αρχή να διατίθεται στην τοπική αγορά της Σουηδίας και στην συνέχεια άρχισαν οι πρώτες κρούσεις για την αντιπροσώπευσή του στο εξωτερικό. Από το 1990 το RUHEWOHL/SISSEL® μαξιλάρι αυχένα, όπως ονομάστηκε τότε στον γερμανόφωνο χώρο, άρχισε να διατίθεται στην Κεντρική Ευρώπη ενώ το 1991 η εταιρεία Medidor AG ξεκίνησε τη διάθεσή του στην Ελβετία.

 

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η διατήρηση εξαίρετης σχέσης με τους φυσιοθεραπευτές, τους προμηθευτές και τους τελικούς  καταναλωτές. Με τη συνεχή βοήθεια και δημιουργική συνεισφορά τους έχει δημιουργηθεί μια γκάμα προϊόντων για την υγεία, την καλή φυσική κατάσταση και την  ομορφιά.

 

Τα προϊόντα SISSEL® κατάφεραν έτσι να εξαπλωθούν σε όλο και περισσότερες χώρες, όπως η Γαλλία, οι Κάτω Χώρες και άλλα κράτη της Ευρώπης, αλλά πολύ σύντομα έφτασαν και στην Αμερική και στον Καναδά.

 

Μέσα από την επαναδιάρθρωση της δομής της SISSEL® ξεκίνησε το 2001 η προετοιμασία για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξάπλωση της εταιρείας. Έτσι ήδη από εκείνη τη χρονιά τα προϊόντα SISSEL® έφτασαν μέχρι τη Ρωσία, τη Σαουδική Αραβία και συνέχισαν σε περισσότερες από 25 άλλες χώρες παγκοσμίως, όπου και διατίθενται. Στο μεταξύ, περισσότεροι από 300.000 ειδικούς παγκοσμίως συστήνουν τα προϊόντα SISSEL® και με αυτό τον τρόπο συμβάλλουν στην επιτυχία της θεραπείας, στην πρόληψη και στην αποκατάσταση.

 

 

 

 
Ανατομικά Ορθοπεδικά Μαξιλάρια και ΣτρώματαΑνατομικά Ορθοπεδικά Μαξιλάρια και Στρώματα Μαξιλάρια & Βοηθήματα - Ανατομικό ΚάθισμαΜαξιλάρια & Βοηθήματα - Ανατομικό Κάθισμα Θερμά & Ψυχρά ΕπιθέματαΘερμά & Ψυχρά Επιθέματα
Αποκατάσταση Άκρας Χείρας Αποκατάσταση Άκρας Χείρας Κρεβάτια Μασάζ & Βοηθήματα ΧαλάρωσηςΚρεβάτια Μασάζ & Βοηθήματα Χαλάρωσης