Ιατρικός κ Φυσικοθεραπευτικός εξοπλισμός
Γίνε Μέλος | Login | Ο Λογαριασμός μου | Όροι και Προϋποθέσεις
Άδειο καλάθι
Ελληνικά English
Αρχική Η Εταιρεία Κατάλογοι Τα νέα μας Επικοινωνία
 
Κατηγορίες
Newsletter
Προσφορές
Προσφορές Περισσότερα
Νέα προϊόντα

     

Δίκτυο Αντιπροσώπων
Κέντρα ShockWave
Συχνές Ερωτήσεις
Δίκτυο Λιανικής
Πληροφορίες
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι και Προϋποθέσεις
Πολιτική Ακύρωσης
Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής
alpha bank banners
Εξοπλισμός Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης / Συσκευές LASER / Συσκευή LASER Mectronic iLux

Περιγραφή

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Συσκευή LASER Mectronic iLux [iLux]
Συσκευή LASER Mectronic iLux Συσκευή LASER Mectronic iLux Συσκευή LASER Mectronic iLux Συσκευή LASER Mectronic iLux
Συσκευή LASER Mectronic iLux
Συσκευή LASER Mectronic iLux [iLux]

 

Νέα σειρά συσκευών LASER υψηλής ισχύος (High Power LASER) iLUX τελευταίας τεχνολογίας από την Mectronic Medicale Ιταλίας.

Η επανάσταση στη θεραπεία LASER

Η Mectronic Medicale σχεδιάζει και κατασκευάζει συσκευές LASER από το 1986 έχοντας διαθέσει μέχρι σήμερα πάνω από 10.000 συσκευές. Η σειρά iLUX είναι η πλέον διαδεδομένη και περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα με διαφορετικές δυνατότητες ρυθμίσεων, εκπομπών και ισχύος. Η σειρά διαθέτει επίσης την αποκλειστική πατέντα Triax που επιτρέπει την ταυτόχρονη εκπομπή 3 διαφορετικών μήκων κύματος. Οι συσκευές της σειράς διακρίνονται για την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν και για την επαναστατική μεθοδολογία τους.

Η δέσμη LASER της σειράς διαθέτει την τεχνολογία AuSn Quantum Bonding, η οποία έχει μια πιο συγκεντρωμένη και ακριβή δράση σε σχέση με τια άλλες συμβατικές συσκευές. Οι συσκευές iLux δεν έχουν υψηλό κόστος συντήρησης σε αντίθεση με άλλες NdYag συσκευές. Η τεχνολογία αυτή προσφέρει 7 διαφορετικές μορφές εκπομπής: Continuous Wave, Single Pulse, Pulsed Mode, Burst Mode, Anti-infl Mode, Stochastic E2C Mode, Custom Mode.

Το σύστημα HEL MultiMode LASER Therapy με τις 7 διαφορετικές μορφές εκπομπής είναι αποκλειστικότητα της Mectronic.

Οι συσκευές παρέχουν την δυνατότητα 3 διαφορετικών θεραπευτικών επιδράσεων: Analgesic Effect, Antiinflammatory Effect, Bio-stimulant Effect.

Analgesic Effect: γρήγορη αναλγητική επίδραση σε πόνους μυών και αρθρώσεων.

Antiinflammatory Effect: αντιμετωπίζει την αντιφλεγμονώδη διαδικασία χάρη στην εν τω βάθει διέγερση των ιστών αυξάνοντας την οξυγόνωση ενεργοποιώντας τις διαδικασίες μεταβολισμού.

Bio-stimulant Effect: διευκολύνει τις ενεργητικές διαδικασίες των κυττάρων αυξάνοντας ανάπλαση των ιστών μέσω της αύξησης παραγωγής κολλαγόνου.

TRIAX: πατενταρισμένο σύστημα με 3 διαφορετικά μήκη κύματος σε μια δέσμη.

 

 

http://www.parimed.gr/userfiles/image/Wavelength.png

810 nm: επιτρέπει την γρήγορη διαδικασία της οξυγόνωσης μέσω της αιμοσφαιρίνης μεταφέροντας τη σωστή ποσότητα ενέργειας στους μύες και στους τένοντες διευκολύνοντας την αναγέννηση.

 

980 nm: βελτιώνει την δράση στους θερμικούς και μηχανικούς υποδοχείς σε συνδυασμό με το E2C Modeδιασφαλίζει την σωστή αλληλοεπίδραση με το περιφερειακό νευρικό σύστημα ενεργοποιώντας τον μηχανισμό gatecontrol για ένα γρήγορο αναλγητικό αποτέλεσμα.

 

1064 nm: προσφέρει την μικρότερη διάχυση στους βιολογικούς ιστούς με αποτέλεσμα την ιδανική συνέργια στο αναλγητική δράση, στη αντιφλεγμονώδη διαδικασία και στην εν τω βάθει ενεργοποίηση των διαδικασιών μεταβολισμού.

 

 

 

Οι συσκευές διαθέτουν το ειδικό λογισμικό MecOS το οποίο είναι μια θεραπευτική επανάσταση: Παρέχει Pathology library με άνω των 60 παθολογιών με διαδραστικά πρωτόκολλα χωρισμένα σε διαφορετικές φάσεις, γραφική απεικόνιση όπου εμφανίζονται η ισχύς ο χρόνος και η παραγόμενη ενέργεια. Τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν οξείες και χρόνιες παθήσεις ενώ τα ενσωματωμένα γραφικά δείχνουν τον τρόπο θεραπείας.

Οι συσκευές προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες επιλογής της θεραπείας: Joule mode, Timer mode, Trigger point mode ενώ δίνουν την δυνατότητα επιλογής του φωτότυπου του ασθενή.

    

Τα πρωτόκολλα θεραπείας είναι προσαρμοσμένα για τα 5 βασικές δράσεις της θεραπείας: Bio-stimulant, Analgesic, Anti-inflammatory, Anti-edema, Tension relief.

      

Τα διαφορετικά μοντέλα μπορείτε να τα δείτε στον ακόλουθο πίνακα:

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές i LUX παρακαλώ πατήστε εδώ

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Λογισμικό: Mectronic MecOs real time operating system

Ισχύς: από 5 έως 15 W

Μήκος κύματος: 650nm, 810+980nm, 1064nm, 810+980+1064nm

Εκπομπή: συνεχής, παλμική, υπερπαλμική,  E2C stochastic

Οθόνη: έγχρωμη TFT 5.7 inch touch screen

Κλάση LASER: IV

Βάρος: 3,0 kg

 

Πιστοποίηση: CE 93/42 directive

 


Κατασκευαστής: Mectronic Medicale (Ιταλία)

 

 

Χονδρική
Φόρμα Ενδιαφέροντος
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Gymna
Uniphy
globus
Cure Tape
KINEO
Mectronic
Hur
Easy Tech
Zamst
Sissel
DJO
Medical Italia