Ιατρικός κ Φυσικοθεραπευτικός εξοπλισμός
Γίνε Μέλος | Login | Ο Λογαριασμός μου | Όροι και Προϋποθέσεις
Άδειο καλάθι
Ελληνικά English
Αρχική Η Εταιρεία Κατάλογοι Τα νέα μας Επικοινωνία
 
Κατηγορίες
Newsletter
Προσφορές
Προσφορές Περισσότερα
Νέα προϊόντα

     

Δίκτυο Αντιπροσώπων
Κέντρα ShockWave
Συχνές Ερωτήσεις
Δίκτυο Λιανικής
Πληροφορίες
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι και Προϋποθέσεις
Πολιτική Ακύρωσης
Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής
alpha bank banners
2009
 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

Η εταιρία μας συμμετείχε με περίπτερο στο 23ο ετήσιο πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας που έγινε στην Αθήνα από 4 – 6 Δεκεμβρίου.


 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009

  • Η εταιρία μας ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της συσκευής κρουστικών κυμάτων (shockwave)ShockMaster 500 , προϊόν συνεργασίας των εταιριών GymnaUniphy και Storz MedicalΗ εταιρία μας συμπεριλήφθη στις τρεις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως για το 2009 στην πώληση συσκευών ShockMaster.

  • Η εταιρεία μας συμμετείχε με περίπτερο στο 19ο ετήσιο πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικοθεραπευτών που έγινε στην Αθήνα από 6 - 8 Νοεμβρίου.

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2009

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε την παράδοση μέσω της INSO spa – ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. τμήματος του εξοπλισμού  Φυσικοθεραπείας, των νέων Γενικών  Περιφερειακών Νοσοκομείων  Κέρκυρας  και  Κατερίνης

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την προμήθεια και εγκατάσταση, μέσω της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.,  του εξοπλισμού για το Κέντρο Αποκατάστασης  <<ΚΑΦΚΑ Κορινθίας>>, προϋπολογισμού985.291,95 Ευρώ. Το ΚΑΦΚΑ Κορινθίας θεωρείται σήμερα το μεγαλύτερο και αρτιότερα εξοπλισμένο Κέντρο Κλειστής Νοσηλείας στον Δημόσιο Τομέα.

 

ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Η εταιρεία μας συμμετείχε με περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Ιατρικού Εξοπλισμού MEDIC EXPO 2009 που έγινε με μεγάλη επιτυχία τον Μάρτιο στην Αθήνα. 

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2009

Η εταιρεία μας προχώρησε σε συμφωνία για την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και την Κύπρο των αθλητιατρικών προϊόντων ZAMST του ιαπωνικού οίκου Nippon Sigmax 

Επιστροφή