Ιατρικός κ Φυσικοθεραπευτικός εξοπλισμός
Γίνε Μέλος | Login | Ο Λογαριασμός μου | Όροι και Προϋποθέσεις
Άδειο καλάθι
Ελληνικά English
Αρχική Η Εταιρεία Κατάλογοι Τα νέα μας Επικοινωνία
 
Κατηγορίες
Newsletter
Προσφορές
Προσφορές Περισσότερα
Νέα προϊόντα

     

Δίκτυο Αντιπροσώπων
Κέντρα ShockWave
Συχνές Ερωτήσεις
Δίκτυο Λιανικής
Πληροφορίες
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι και Προϋποθέσεις
Πολιτική Ακύρωσης
Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής
alpha bank banners
2014
 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο - Workshop με θεματολογία Medical Taping Concept (MTC) επιπέδου BASIC στις 4 και 5 Οκτωβρίου, με εισηγητή τον έμπειρο και καταξιωμένο Paul Van Vliet Ολλανδικής καταγωγής. Οι 23 συμμετέχοντες Φυσικοθεραπευτές, εκπαιδεύτηκαν στις βασικές έννοιες της κινησιοεπίδεσης και σε πρακτικές εφαρμογές της σε όλες τις περιοχές του σώματος, ενώ στο τέλος του Workshop έλαβαν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Το Σεμινάριο διεξάχθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Φυσικοθεραπευτικής Αποκατάστασης Physiopolis στο Χαλάνδρι. Η εταιρία Parimed ευχαριστεί θερμά την κυρία Σαχά και όλους τους συνεργάτες της, για την άψογη συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεμιναρίου.

 

ΜΑΪΟΣ 2014

Η εταιρία μας διοργάνωσε με επιτυχία το πρώτο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο - Workshop με θεματολογία Medical Taping Concept (MTC) στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου, με εισηγητή τον καταξιωμένο Paul Van Vliet Ολλανδικής καταγωγής. Οι 22 συμμετέχοντες Φυσικοθεραπευτές, εκπαιδεύτηκαν στις βασικές έννοιες της κινησιοεπίδεσης και σε πρακτικές εφαρμογές της σε όλο το σώμα, ενώ στο τέλος του Workshop έλαβαν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Το Σεμινάριο διεξάχθηκε στους χώρους της Biofit Academy, στο ΟΑΚΑ.

 

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Η εταιρία μας συμμετείχε στην Football About Sports Expo, την πρώτη έκθεση στην Ελλάδα για προϊόντα, υπηρεσίες και εξοπλισμό ομάδων, αθλητικών εγκαταστάσεων και αθλητών, που διεξάχθηκε στην Αθήνα στις 20-22 Μαρτίου.

Επιστροφή