Ιατρικός κ Φυσικοθεραπευτικός εξοπλισμός
Γίνε Μέλος | Login | Ο Λογαριασμός μου | Όροι και Προϋποθέσεις
Άδειο καλάθι
Ελληνικά English
Αρχική Η Εταιρεία Κατάλογοι Τα νέα μας Επικοινωνία
 
Κατηγορίες
Newsletter
Προσφορές
Προσφορές Περισσότερα
Νέα προϊόντα

     

Δίκτυο Αντιπροσώπων
Κέντρα ShockWave
Συχνές Ερωτήσεις
Δίκτυο Λιανικής
Πληροφορίες
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι και Προϋποθέσεις
Πολιτική Ακύρωσης
Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής
alpha bank banners
Συσκευές και Κρεβάτια Φυσικοθεραπείας Gymna » About Gymna

 


 

‘’Gymna, my best investment ever!’’.
 Το σλόγκαν ‘my best investment ever’ μαρτυρεί την φιλοδοξία της Gymna να κατασκευάζει και να προσφέρει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο μία πλήρη σειρά συσκευών, που προορίζονται για την αγορά της φυσιοθεραπείας και της αποκατάστασης, που καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες και την ποιότητα που απαιτείται ούτως ώστε η αγορά ενός προϊόντος Gymna να θεωρείται η καλύτερη δυνατή επένδυση!
 
 Η μητρική εταιρεία GymnaUniphy παράγει και προμηθεύει προϊόντα και υπηρεσίες για επαγγελματίες στο χώρο της Υγείας. Έχοντας ως σημείο εκκίνησης τις ανάγκες σας, τις ιδέες σας και την επιστημονική γνώση, εξελίσσει νέα προϊόντα ώστε να μπορείτε να προσφέρετε την καλύτερη θεραπεία για τους ασθενείς σας. 
Αποτέλεσμα : Οι συσκευές της GymnaUniphy φημίζονται για την ευκολία χρήσης, τη λειτουργικότητα, τηνανθεκτικότητα και την ποιότητά τους.
 
 Για περισσότερα από 45 χρόνια τα ηλεκτρικά κρεβάτια θεραπείας και οι συσκευές ηλεκτροθεραπείας,  υπερήχων,  συνδυασμένης θεραπείας και biofeedback χαίρουν εξαιρετικής φήμης στην φυσιοθεραπεία. Η βασική γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει επίσης Διαθερμίες βραχέων κυμάτων, πρωτοποριακές συσκευές Κρυοθεραπείας ψυχρού αέρα και συσκευή Ηλεκτρονικής Έλξης
Η εταιρεία GymnaUniphy συνεχίζοντας την διαχρονική παράδοση της σε καινοτόμα προϊόντα κατασκευάζει επίσης επαγγελματικές ιατρικές πλατφόρμες δόνησης Fitvibe.
Τα τελευταία χρόνια προσφέρει επίσης και μία γκάμα συσκευών Shockwave Shockmaster που αποτελούν την τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία συσκευών κρουστικών κυμάτων.
Πρόσφατα και στα πλαίσια της φιλοσοφίας ότι η φυσική άσκηση είναι εξίσου σημαντική όσο και οι άλλες μορφές θεραπείας, η Gymna παρουσίασε το Θεραπευτικό Γυμναστήριο WMove που περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά οργάνων γυμναστικής για την αποκατάσταση και την πρόληψη.
Η γκάμα των προϊόντων Gymna συμπληρώνεται με όλα τα απαραίτητα  αξεσουάρ και αναλώσιμα Ηλεκτροθεραπείας καθώς και τα αξεσουάρ ηλεκτρικών κρεβατιών.
Η GymnaUniphy επιδιώκει τη δημιουργία σταθερών συνεργασιών και την παροχή υψηλών υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας σε μακροχρόνια βάση. Ως εταιρία δίνει μεγάλη σημασία σε μία ανοικτή συνεργασία και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη
Η GymnaUniphy αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρεία μας αποκλειστικά από το 1997. Όλοι οι συνεργάτες μας, με τούς οποίους έρχεστε σε επαφή, έχουν εκπαιδευθεί για να σας βοηθήσουν προς τη σωστή απόφαση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και την οικονομική σας δυνατότητα.
 
Η εταιρία GymnaUniphy έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας ISO 9001/EN46001 και τα προϊόντα της συμμορφώνονται με την οδηγία EuropeanMedicalDirective (MDD 93/42/CE). Η οδηγία αυτή εγγυάται μέγιστη ασφάλεια και προστασία για τον ασθενή και τον θεραπευτή.
 
Gymna
Uniphy
globus
Cure Tape
KINEO
Mectronic
Hur
Easy Tech
Zamst
Sissel
DJO
Medical Italia