Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Winshot 1000

Winshot 1000

Διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο εδώ.

Winshot 1000

Εκτοξευτής μπάλας για βόλεϊ

Ένας βασικός συνεργάτης προπόνησης.
Είναι κατάλληλο για επαγγελματικά σωματεία βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Εξαιρετική ευελιξία, δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων τροχιών και αναπαραγωγής όλων των αποτελεσμάτων και των σχεδιασμών του αγώνα: με μια λέξη, Winshot.

Το Winshot 1000 είναι σίγουρα ένα σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη της τεχνικής στο άθλημα του Volleyball:
είναι πολύ σημαντικό στις ομάδες των νέων διότι προσφέρει μια ταχύτατη και σωστή τεχνική προπόνηση, ενώ αποδεικνύεται ακόμη πιο σημαντικό στην προπόνηση υψηλού επιπέδου.
Εδώ και πολλά χρόνια οι πρωταθλητές χρησιμοποιούν με επιτυχία μηχανήματα ρίψης μπάλας του volley στην τεχνική τους προετοιμασία για τα θεαματικά αποτελέσματα που μπορεί να επιτύχουν στις τεχνικές serve receive και άμυνας.
Επειδή το μέτριο ανάστημα των παικτών και οι αθλητικές επιδόσεις έφεραν αποτελέσματα, το ίδιο το Volleyball ως άθλημα έχει αλλάξει και έχει από τη μια πλευρά αναπτυχθεί μέσα από μια απόλυτη εξειδίκευση των ρόλων, πιο συγκεκριμένα των κεντρικών και των ελεύθερων παιχτών, και από την άλλη πλευρά με μια δύναμη στην επίθεση και το service, όπως ποτέ πριν, που μπορεί να κατατροπώσει τον αντίπαλο

Το μηχάνημα έχει πολύ ισχυρή δύναμη βολής: η ταχύτητα της μπάλας μπορεί να φτάσει τα 140 km/h  τόσο σε jump spin serve και σε επίθεση.

 

  • Κατασκευαστής: Globus (Ιταλία)
  • Κωδικός Προϊόντος: Wins1000
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 μέρες

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο