Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Συσκευή Κρουστικών Υπερήχων Mectronic Pulswave Plus

Συσκευή Κρουστικών Υπερήχων Mectronic Pulswave Plus

Διαβάστε το αναλυτικό φυλλάδιο εδώ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ

 

Χάρη στην συνεχή ενασχόλησή της με την τεχνολογική και θεραπευτική έρευνα, η Mectronic ανέπτυξε το PulsWave PLUS, μια νέα συσκευή κρουστικών κυμάτων που βασίζεται στην ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία.

 

Διαθέτει μεγάλο φάσμα ισχύος από 50 έως και 200 mJ που ξεπερνούν τα 5 bar, μεγάλο φάσμα συχνότητας εκπομπής από 1 έως και 25Hz καθώς και 3 μορφές εκπομπής: συνεχή, Burst και Swing.

Συνοδεύεται από 3 διαφορετικές κεφαλές 6, 15 και 24 mm και τροχήλατο εργοστασιακό τραπέζι

Η νέας τεχνολογίας μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 10,1 ιντσών σε συνδυασμό με το νέο εξελιγμένο λειτουργικό συστήμα MecOS 5.0 καθιστά την συσκευή ιδιαίτερα φιλική πρός τον χρήστη.

 

Το PulsWave PLUS είναι εξοπλισμένο με την μοναδική, καινοτόμο ηλεκτρομαγνητική γεννήτρια MAGPULSE που παράγει εγγυημένα έως 5 εκατομμύρια κρούσεις.

 

Η θεραπεία κρουστικών κυμάτων PulsWave PLUS παράγει μοναδικά, εξελιγμένα ακουστικά κύματα υψηλής ενέργειας, χρησιμοποιώντας ένα σφαιρίδιο 5 φορές πιο δυνατό από ότι στα συνηθισμένα συστήματα. Χάρη στο μεγαλύτερο χρόνο ανάπτυξης της ώθησης παράγεται η ίδια ενέργεια, χωρίς τις ενοχλητικές κορυφώσεις της πίεσης.

 

Η καινοτόμος λειτουργία Swing επιτρέπει την δημιουργία μιας θεραπείας κρουστικών κυμάτων με πολλαπλές συχνότητες. Με αυτή τη λειτουργία η συχνότητα εκπομπής διαφοροποιείται κατά τη διάρκεια της θεραπείας και μεγιστοποιούνται τα θεραπευτικά αποτελέσματα στους διάφορους ιστούς-στόχους.

 

Το PulsWave PLUS έχει ένα πλήρες θεραπευτικό μενού που επιτρέπει τη χρήση περισσότερων των 90 θεραπευτικών πρωτοκόλλων χωρισμένων και ειδικά σχεδιασμένων ανάλογα με την ανατομική περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί καθώς και σύμφωνα με το είδος του ιστού. Τα πρωτόκολλα στοχεύουν σε θεραπευτικά αποτελέσματα όπως  Βιοδιέγερση, αναλγησία, αντιφλεγμονώδης και αντι-οιδηματική δράση και αποσυμπίεση. Είναι επίσης δυνατή η δημιουργία και αποθήκευση εξατομικευμένων πρωτοκόλλων.

Το PulsWave PLUS έχει θύρα USB χάρη στην οποία είναι δυνατή η συνεχής αναβάθμιση του λογισμικού.

  • Κατασκευαστής: Mectronic Medicale (Ιταλία)
  • Κωδικός Προϊόντος: 077.PULSW
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 μέρες

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο