Ιατρικός κ Φυσικοθεραπευτικός εξοπλισμός
Γίνε Μέλος | Login | Ο Λογαριασμός μου | Όροι και Προϋποθέσεις
Άδειο καλάθι
Ελληνικά English
Αρχική Η Εταιρεία Κατάλογοι Τα νέα μας Επικοινωνία
 
Κατηγορίες
Newsletter
Προσφορές
Προσφορές Περισσότερα
Νέα προϊόντα

     

Δίκτυο Αντιπροσώπων
Κέντρα ShockWave
Συχνές Ερωτήσεις
Δίκτυο Λιανικής
Πληροφορίες
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι και Προϋποθέσεις
Πολιτική Ακύρωσης
Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής
alpha bank banners
Powerdot Ασύρματο Σύστημα Ηλεκτροδιέγερσης / PowerDot Duo Ασύρματη Συσκευή Ηλεκτροδιέγερσης

Περιγραφή

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
PowerDot Duo Ασύρματη Συσκευή Ηλεκτροδιέγερσης [PDDuo]
PowerDot Duo Ασύρματη Συσκευή Ηλεκτροδιέγερσης PowerDot Duo Ασύρματη Συσκευή Ηλεκτροδιέγερσης PowerDot Duo Ασύρματη Συσκευή Ηλεκτροδιέγερσης
PowerDot Duo Ασύρματη Συσκευή Ηλεκτροδιέγερσης [PDDuo]

 

✔ Αύξηση Αντοχής ✔ Μείωση Κόπωσης ✔ Αποκατάσταση από τραυματισμούς 

Το PowerDot είναι μια συσκευή που εκμεταλλεύεται τα οφέλη της ηλεκτρικής διέγερσης των μυών (EMS). Τα pods συνδέονται με την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας μέσω bluetooth. Επιλέγετε τις ομάδες μυών που θέλετε να στοχεύσετε και ένας παλμός εκπέμπεται ασύρματα στα pods και ενεργοποιεί τους μύες. 

Να επιλέξω UNO ή DUO?


Το Powerdot Uno και το Powerdot Duo προσφέρουν τα ίδια προγράμματα προπόνησης και αποκατάστασης και παράγουν τα ίδια αποτελέσματα.  Το Powerdot Duo σας επιτρέπει να δουλέψετε και τις δύο πλευρές του σώματός σας ταυτόχρονα - Σας εξοικονομεί χρόνο..


Το Power Dot Duo περιλαμβάνει δύο ηλεκτροδιεγέρτες που μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα και ανεξάρτητα μεταξύ τους μέσα από το ίδιο smartphone app!

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Μυϊκής Ηλεκτροδιέγερσης (EMS) για να ενεργοποιήσει εκ βαθέων τις μυϊκές σου ίνες για αυξημένη δύναμη και μικρότερους χρόνους αποκατάστασης.

Είναι μια ασύρματη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης η οποία συνδέεται μέσω bluetooth με το smartphone σου και μέσω μιας εφαρμογής σου επιτρέπει να κάνεις μια τεράστια ποικιλία ασκήσεων!

Εσύ δηλαδή επιλέγεις στοχευμένα τους μύες που θες να γυμνάσεις και η συσκευή στέλνει το ηλεκτρικό σήμα στα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια τα οποία προκαλούν τους μύες να λειτουργήσουν.

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Μυϊκής Ηλεκτροδιέγερσης (EMS), το Power Dot Duo ενεργοποιεί πολύ βαθύτερα και αποτελεσματικότερα τους μύες σου από την κοινή γυμναστική.

Μάλιστα, με το Power Dot Duo μπορείς να γυμνάσεις εκ βαθέων 14 μυϊκές ομάδες και να βελτιώσεις τη δύναμή σου, την αντοχή σου και φυσικά να επιταχύνεις σημαντικά τον χρόνο αποκατάστασης μετά τη προπόνηση.

 

 

 

 

 

Για πληροφορίες σχετικά με το προϊόν παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

 

Κατασκευαστής: PowerDot

Διαθέσιμες Επιλογές:
Χρώμα:

Τιμή: 549,00€ 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Χονδρική
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Gymna
Uniphy
globus
Cure Tape
KINEO
Mectronic
Hur
Easy Tech
Zamst
Sissel
DJO
Medical Italia