Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Συσκευή Tecar Mectronic Dr Tecar Plus

Συσκευή Tecar Mectronic Dr Tecar Plus

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Dr Tecar Plus

  • Ισχύς: 200 VA (600 Wpp) 
  • Οθόνη έγχρωμη αφής TFT 10,1 inch 
  • Συχνότητες εκπομπής: 300 kHz - 448 kHz - 500 kHz - 750 kHz - 1 MHz - 1.2 MHz - 1.5 MHz
  • Συνοδεύεται από εργοστασιακό τροχήλατο τραπέζι

 

Διαβάστε το αναλυτικό φυλλάδιο εδώ.

 

 

Νέα σειρά συσκευών TECAR τελευταίας τεχνολογίας από την Mectronic Medicale Italia. 

Η νέα σειρά διαθέτει δύο βασικές συσκευές:

Dr Tecar Plus & Dr Tecar Smart

Το Dr Tecar plus διατίθεται και με το σύστημα  AVx (Automatic Vehiculation eXperience system) που προσφέρει την δυνατότητα της αυτόματης λειτουργίας. 

Το σύστημα AVx προσφέρει 3 στατικές λειτουργίες: Automatic, Automatic Pulsed και Transport. Έτσι, ο θεραπευτής διατηρεί τα χέρια του ελεύθερα, χωρίς να απαιτείται η χρήση της κεφαλής. 

Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία της Mectronic επιτρέπει την χρήση της συσκευής με μία μόνο κεφαλή τόσο στην χωρητική όσο και στην αντιστατική λειτουργία (δεν απαιτείται αλλαγή της κεφαλής)!

Μέσω του συστήματος Bio-transfer οι συσκευές υπολογίζουν την ποσότητα της ενέργειας που μεταφέρεται στους ιστούς σε σχέση με τον χρόνο θεραπείας και την επιλεγμένη ένταση και επιτρέπουν την εκτίμηση της ενεργής υπεραιμίας και της παραγόμενης αύξησης της ροής των ηλεκτρολυτών. 

Το Dr Tecar plus διαθέτει το εξελιγμένο λογισμικό MecOS με ενσωματωμένο Pathology library, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες από 30 ( smart) και 150 ( plus) παθολογίες, με διαδραστικά πρωτόκολλα χωρισμένα σε διαφορετικές φάσεις, με γραφική απεικόνιση που εμφανίζει την ισχύ, τον χρόνο και την παραγόμενη ενέργεια. Τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν οξείες και χρόνιες παθήσεις, ενώ τα ενσωματωμένα γραφικά υποδεικνύουν τον τρόπο θεραπείας. Τα πρωτόκολλα στοχεύουν σε θεραπευτικά αποτελέσματα όπως  βιοδιέγερση, αναλγησία, αντιφλεγμονώδης και αντι-οιδηματική δράση και αποσυμπίεση.

Η συσκευή προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες στην επιλογή της θεραπείας: Joule mode, Timer mode Adjustable Pulsed mode, επιτρέποντας στον θεραπευτή να εργάζεται σε mode Thermal, Comfort Heat και Heat- Free. 

Δείτε την συσκευή Dr Tecar Plus στο επίσημο site της Mectronic εδώ.

  • Κατασκευαστής: Mectronic Medicale (Ιταλία)
  • Κωδικός Προϊόντος: 077.10DTP
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 μέρες

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο